Biznesi shqiptar solidarizohet me popullin shqiptar

Kjo iniciativë e Portalit të Biznesit Shqiptar, Yellow Pages Albania dhe Çelësi Media Group, fton të gjithë bizneset të solidarizohen duke treguar mbështetjen e tyre për të gjithë shqiptarët në këtë periudhë të vështirë të krijuar nga pandemia e koronavirusit.

Në këtë gjendje të jashtëzakonshme kufizimi të lëvizjes dhe karantinimi, kemi krijuar këtë hapësirë dhe mundësi on line të dedikuar të gjitha bizneseve që ofrojnë shërbime në formë dixhitale, trajnime, aktivitete edukative on line, apo produkte, oferta dhe shërbime të lëvruara në shtëpi, me synimin për të ndihmuar çdo të prekur në mënyrë direkte apo indirekte nga kjo pandemi shkatërrimtare për normalitetin e përditshmërive tona. Në këto momente të vështira, është më e rëndësishme se kurrë të bëjmë çfarëdo që mundemi për t'iu gjendur pranë e ndihmuar çdo familje shqiptare.

Kjo hapësirë unike i mundëson çdo qytetari dhe familjeje shqiptare të informohet dhe përfitojë nga shtëpia të gjitha ofertat e solidaritetit të bizneseve shqiptare që kanë zgjedhur të gjenden pranë e të ofrojnë mbështetje për lehtësimin e këtyre ditëve të vështira.Si të bëheni pjesë?

Nëse dëshironi të bëheni pjesë e kësaj iniciative plotësoni formularin në fund të faqes ose klikoni këtu


Shërbimet dhe ofertat që mund ti përfitoni menjëherë online 

Si të bëheni pjesë?

Nëse ofroni falas apo me çmim tepër avantazhues shërbimet tuaja, nëse produktet tuaja mund të japin shpresë, nëse ofertat tuaja mund të reduktojnë impaktin e Coronavirus në popullatë, ju duhet të bëheni pjesë e kësaj iniciative. Do të publikohen vetëm ofertat e shërbimeve të përfitueshme on line ose të lëvrueshme në shtëpi.


 

Plotësoni të dhënat tuaja më poshtë:

Emri i kompanisë:

Logo e kompanisë ose foto ilustruese (fakultative) (10mb max):

Emërtimi i shërbimit / ofertës së solidaritetit:

Përshkrimi i shërbimit / ofertës së solidaritetit (max 1000 shkronja):

Kohëzgjatja e ofertës:

Kujt i drejtohet oferta:

Si mund ta përfitojnë qytetarët ofertën:

Kontaktet e biznesit për qytetarët:

(të paktën një nga 3 fushat e mësipërme është e detyrueshme)

Personi i kontaktit (i cili nuk do publikohet, por shërben vetëm nëse na nevojitet ndonjë sqarim apo informacion plotësues)

Emri i personit të kontaktit të kompanisë:

Numri i telefonit të personit të kontaktit:

Adresa e-mail e personit të kontaktit:

*Pasi të plotësoni të dhënat e mësipërme, personi përgjegjës do t'ju kontaktojë për të konfirmuar të dhënat tuaja.